9 Nederlandse IHE Monitors in Rennes

IHE Connectathon 2023

Van 25 tot en met 29 september vindt de IHE Connectathon 2023 plaats, dit keer in Rennes. Tijdens een IHE Connectathon kunnen leveranciers door hen ontwikkelde producten laten testen op interoperabiliteit. Daarbij wordt gebruikgemaakt van scenario’s uit de echte klinische praktijk en uiteraard de IHE Integratieprofielen. Een speciale rol is weggelegd voor de IHE Monitors, domeindeskundigen die de testen uitvoeren en beschikbaar zijn voor leveranciers voor hulp, uitleg of beoordeling. Bijzonder is dat dit jaar maar liefst 9 van de 41 monitors uit Nederland komen.

Studiereis vanuit Nederland

IHE Nederland koppelt de IHE Connectathon aan een studiereis naar Rennes voor beleidsmakers en andere stakeholders in discussies over welke standaarden je wanneer moet gebruiken.

Deelnemers

AB ProRec Med vzw

Categorie:

User

Locatie:

B101 Dilbeek B-1700

Antonius Ziekenhuis

Categorie:

User

Locatie:

Nieuwegein

Agfa Healthcare

Categorie:

Leverancier

Locatie:

Rijswijk