The day after… het IHE Jaarcongres

Het thema op het IHE jaarcongres op vrijdag 4 november 2022 was ‘Ruimtevaart’.

Tijdens dit interactieve evenement gaven we je inzicht in de nieuwste ontwikkelingen (EHDS) en we deelden we  concepten, projecten en strategieën om interoperabiliteit te versnellen en bij te dragen aan de noodzakelijke verandering voor een betekenisvolle gezondheidszorg en maatschappij.

Onze dagvoorzitter Gert-Jan Borghuis heeft ons door het programma heen geleid. We bedanken alle sprekers voor hun deskundigheid en enthousiasme. Binnenkort kunt u het verslag van het congres lezen en de gemaakte foto’s bekijken. De presentaties kunt u hier bekijken.

Programma_IHE_Jaarcongres2022-V3

Ons congres werd met medewerking van Santéon en OIZ georganiseerd en mede mogelijk gemaakt door:

Deelnemers

AB ProRec Med vzw

Categorie:

User

Locatie:

B101 Dilbeek B-1700

Antonius Ziekenhuis

Categorie:

User

Locatie:

Nieuwegein

Agfa Healthcare

Categorie:

Leverancier

Locatie:

Rijswijk