Home

Over IHE

Zorgverleners

Leveranciers

Contact

Bodegro

we connect. we achieve. you matter.

 

Connecting knowledge; dat is onze kracht. Bij Bodegro combineren we de vakkennis van laboratoriumspecialisten met onze ICT ervaring: we connect. Bodegro ontwikkelt en implementeert laboratoriumsoftware. Met de juiste koppelingen, ontstaat één goed ingericht Laboratorium Informatie Management Systeem (LIMS), gebaseerd op connectivity. Daarmee ondersteunen we laboratoria bij het nog beter voldoen aan de wensen van de aanvrager/arts: we achieve. De systemen van Bodegro zijn gebouwd op connectivity, wat werkprocessen in een lab efficiënter en effectiever maakt.

Welke profielen ondersteunt/ gebruikt u en/ of welke wilt u gaan ondersteunen/ gebruiken?

De onderstaande profielen worden volledig door LabTrain ondersteunt en waar van toepassing sluit de best practice configuratie zoveel mogelijk aan op deze profielen:

IHE IT [ATNA]

IHE IT [BPPC]

IHE IT [CT]

IHE IT [EUA]

IHE IT [PAM]

IHE IT [PDQ]

IHE IT [PIX]

 

IHE PaLM [LTW]

IHE PaLM [LDA]

IHE PaLM [LBL]

IHE PaLM [LPOCT]

IHE PaLM [LCSD]

IHE PaLM [LAW]

Welke problemen heeft u opgelost of wilt u oplossen door inzet van IHE-profielen?

Met het inzetten van IHE-profielen kunnen we implementatietijden voor onze gebruikers verkorten. Integratie met andere aanbieders die ook conform IHE profielen werken wordt eenvoudiger. Door de best practice inrichting aan te laten sluiten bij IHE profielen verwachten we een duurzamere inrichting van het LIS bij onze gebruikers.

Contactinformatie:

https://www.bodegro.com/
info@bodegro.com
+31 76 579 8160