OIZ en NedXis slaan de handen ineen

OIZ en NedXis slaan de handen ineen en IHE Nederland ondersteunt dat van harte.

Als kennispartner ijvert IHE met HL7 (de wereldwijde standaard voor veilige elektronische informatie-uitwisseling in de zorg) voor interoperabiliteit in de zorg. Daarvoor is succesvolle samenwerking tussen ICT-leveranciers en zorgaanbieders belangrijk.

Dat OIZ, de branchevereniging van ICT-organisaties in de zorg, en NedXis, de vereniging van ICT-leveranciers in de domeinen apotheek- en huisartsenzorg, een gezamenlijk aanspreekpunt formeren voor de ICT-leveranciers in de zorg, juicht IHE dan ook toe. Gezamenlijk kunnen zij de uitdagingen die er liggen het hoofd bieden.

IHE draagt met haar methode bij aan oplossingen door gebruikers en leveranciers met elkaar om de tafel te zetten opdat verdere digitalisering van de Nederlandse zorgsector gestalte krijgt.

Deelnemers

AB ProRec Med vzw

Categorie:

User

Locatie:

B101 Dilbeek B-1700

Antonius Ziekenhuis

Categorie:

User

Locatie:

Nieuwegein

Agfa Healthcare

Categorie:

Leverancier

Locatie:

Rijswijk