Home

Over IHE

Zorgverleners

Leveranciers

Contact

Verslag en video MICx webinar ‘Met de voeten in de klein’, 3 maart jl.

Verslag en video MICx webinar ‘Met de voeten in de klein’, 3 maart jl.

door | mrt 12, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Op 3 maart jl vond het MICx webinar ‘Met de voeten in de klei – Let op: regionaal behaalde resultaten bieden wel garantie op landelijk succes’ plaats. En met succes!

==

Digitale zorg moet heel veel problemen in de zorg gaan oplossen. Iedereen is overtuigd, maar toch gaan wij veel te langzaam. Hoe komt dat nou? Is het technisch te complex? Nee, wij zijn vooral traag in samenwerking organiseren en daadwerkelijk implementeren. En dit kan het beste in regionaal verband.

Hoe kunnen wij hierin versnellen? Dat vragen wij in ons ronde tafel gesprek aan mensen die met de voeten in de klei staan. Aan een landelijke partij: Zorgverzekeraars Nederland die digitale zorg van harte ondersteunt. Aan een bestuurder die werkt aan regionale samenwerking. Aan een RSO-directeur die de implementaties leidt. En last but not least een zorgverlener die dagelijks geconfronteerd wordt met digitale uitdagingen.

==

Webinar gemist en/of benieuwd naar het verslag?

Tot slot: op 31 maart wordt het volgende MICx webinar georganiseerd door de NVKI, getiteld: Netwerkzorg: Zorg op afstand = zorg dichtbij.
Kom je ook? Meer informatie over het programma lees je hier en aanmelden kan via de knop onderaan deze mail.