Home

Over IHE

Zorgverleners

Leveranciers

Contact

Vakbeurs Zorg & ICT 18 t/m 21 mei volledig online

Vakbeurs Zorg & ICT 18 t/m 21 mei volledig online

door | feb 17, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Bericht Vakbeurs Zorg & ICT:

Jaarbeurs heeft alles op alles gezet om, in tijden van corona, live bijeenkomsten volgens de hoogste veiligheidsnormen te kunnen laten plaatsvinden en heeft als eerste evenementenlocatie in Nederland daarvoor het speciale Kiwa-keurmerk ontvangen.

Wij blijven uiteraard wel gebonden aan de restricties van de Nederlandse overheid. Op dit moment zijn er nog steeds veel onzekerheden en deelnemers hebben aangegeven het ‘live’ laten plaatsvinden van de beurs niet wenselijk te vinden. Wij hebben daarom de doorgang van de komende hybride editie van Zorg & ICT wederom moeten heroverwegen.

Zorg & ICT 18 t/m 21 mei 2021 gaat volledig online

Wij hebben ervoor gekozen om van 18 t/m 20 mei 2021 Zorg & ICT eenmalig volledig online te organiseren. Tijdens deze Zorg & ICT Online editie bieden wij een sterk inhoudelijk en inspirerend online programma, met live en pre-recorded content en een zelflerend matchmaking systeem. Zo blijven wij verbinden binnen de ICT in de zorgsector en jou mogelijkheden bieden om kennis te delen, innovaties onder de aandacht te brengen en in contact te komen met jouw doelgroep.

Zorg & ICT Hybride verplaatst

Het al voorbereide hybride beursconcept schuift door naar een latere datum, hetzij naar het vierde kwartaal van 2021 of het voorjaar van 2022, afhankelijk van de situatie rondom de coronapandemie. Je ontvangt hierover van mij uiterlijk in juni meer informatie.

Wat betekent dit voor jou als deelnemer?

Nu de eerstvolgende editie van Zorg & ICT 2021 online plaatsvindt en het hybride beursconcept wordt verplaatst, biedt dit jou als deelnemer verschillende mogelijkheden. 
Binnenkort volgt er nadere informatie.

Let’s change health! Laten we samen een groot succes maken van de komende edities van Zorg & ICT.