Home

Over IHE

Zorgverleners

Leveranciers

Contact

Nieuwsbrief Gegevensuitwisseling #15 (Ministerie van VWS)

Nieuwsbrief Gegevensuitwisseling #15 (Ministerie van VWS)

door | mrt 10, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

 

De Raad van State heeft advies uitgebracht over het wetsvoorstel Wegiz. Dit advies wordt verwerkt in een rapport en leidt mogelijk tot aanpassingen in het wetsvoorstel. Nadat we bij VWS het advies verwerkt hebben, wordt het wetsvoorstel via de ministerraad ingediend bij de Tweede Kamer.

Om het zorgveld goed te informeren, organiseren NEN en het ministerie van VWS het webinar ‘Samenwerken aan dé bouwstenen voor Elektronische Gegevensuitwisseling in de Zorg’ op 30 maart 2021, 13.00 – 14.30 uur. 

Inschrijven voor het webinar van 30 maart.

Voor het zover is, wordt op donderdag 18 maart het webinar ‘Update over de Wegiz’ gehouden voor zorgprofessionals, waarin we toelichting geven op de Wet elektronische gegevensuitwisseling in de zorg (Wegiz). Wat kunt u verwachten? Welke impact heeft de Wegiz op uw werk? Vergelijkbare webinars zijn eerder deze maand gehouden voor geïnteresseerden in het algemeen en bestuurders in het bijzonder. 

Inschrijven voor het webinar van 18 maart.

Hebt u tips en suggesties voor de nieuwsbrief? Een prangende vraag of opmerking? Laat het weten via gegevensuitwisseling@minvws.nl.

Voor de gehele nieuwsbrief klik hier.