Home

Over IHE

Zorgverleners

Leveranciers

Contact

WEBINAR: Met de voeten in de klei. Let op: regionaal behaalde resultaten bieden wél garantie op landelijk succes

WEBINAR: Met de voeten in de klei. Let op: regionaal behaalde resultaten bieden wél garantie op landelijk succes

door | feb 15, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

 

WEBINAR 3 MAART 2021

16.00 – 17.00 UUR

Digitale zorg moet heel veel problemen in de zorg gaan oplossen. Iedereen is overtuigd, maar toch gaan wij veel te langzaam. Hoe komt dat nou? Is het technisch te complex? Nee, wij zijn vooral traag in samenwerking organiseren en daadwerkelijk implementeren. En dit kan het beste in regionaal verband.

Hoe kunnen wij hierin versnellen? Dat vragen wij in ons ronde tafel gesprek aan mensen die met de voeten in de klei staan. Aan een landelijke partij: Zorgverzekeraars Nederland die digitale zorg van harte ondersteunt. Aan een bestuurder die werkt aan regionale samenwerking. Aan een RSO-directeur die de implementaties leidt. En last but not least een zorgverlener die dagelijks geconfronteerd wordt met digitale uitdagingen.

Als je deelneemt krijg je geen theorie maar praktijk. Je krijgt voorbeelden van wat wel succesvol was en hoe jij dit ook kunt realiseren. Heeft jouw regio geen regie? Op 3 maart hoor je hoe je dit realiseert. Deze waardevolle kennis ontvang je op energieke, prikkelende en interactieve wijze. En zoals het MIC betaamt, sluiten wij af met een gezellige (virtuele) borrel.

Deelname is gratis. Je kunt je hier aanmelden.

 

Gert-Jan Borghuis
Directeur
Borghesi Consultancy BV

Jasper van Sambeek
Directeur
Sleutelnet

Marijntje Wetzels
Lid Raad van Bestuur
Spaarne Gasthuis

Peter Jansen
Beleidsadviseur
Zorgverzekeraars Nederland

 

Dit webinar is georganiseerd door MICx consortiumpartner RSO Nederland.