Home

Over IHE

Zorgverleners

Leveranciers

Contact

Open Line B.V.

Welke diensten/ activiteiten biedt uw organisatie?

Trusted IT that makes you smile!Trusted IT that makes you smile!“ Wij gaan niet op uw stoel zitten maar wel naast u. Om u en uw business te begrijpen. Wat wilt u betekenen voor uw klanten en waar staat uw bedrijf of organisatie voor? Wat vindt u belangrijk?

Natuurlijk geloven wij in onze veilige en kosteneffectieve cloud oplossingen en diensten, de voordelen van private cloud gecombineerd met public cloud,  en dat data vooral niet te ver mag reizen,  maar vertrouwen begint met een klik tussen mensen.

Open Line Trusted Cloud  – méér dan een Cloud oplossing”

Vanuit deze gedachte hebben we het Open Line eHealth Platform (OEHP) opgezet. Het Open Line E-Health platform (OEHP) combineert verschillende zorg gerelateerde functionaliteiten in één platform, dat laagdrempelig en betaalbaar ‘as a Service’ wordt aangeboden. Open Line wil met dit aanbod haar zorgklanten bovenop haar standaardportfolio, toegevoegde waarde leveren met zorg gerelateerde oplossingen voor medewerkers en patiënten.Het Open Line E-Health platform wordt gevormd door vijf componenten die als sub-diensten apart beschreven zijn in dit hoofdstuk. Deze componenten kunnen zowel separaat als ook in combinatie met elkaar worden afgenomen. De volgende sub-diensten zijn onderdeel van het E-Health platform:

• Vendor Neutral Archive (VNA) as a Service;
• Enterprise Viewer as a Service;• Verwijsportaal as a Service;
• MDO as a Service;
• Patiënt Portaal as a Service.

Voor de realisatie van de diensten die via het E-Health platform worden ontsloten, is gebruik gemaakt van producten van gerenommeerde softwareleveranciers zoals Hyland ACUO, Hyland Nilread, Vitaly Basis, Vitaly Patient en Vitaly Case Conference.

 

Welke profielen ondersteunt/ gebruikt u en/ of welke wilt u gaan ondersteunen/ gebruiken?

Een kleine greep uit de ondersteunde profielen:

XDS, ATNA, XDW, XTB-WD, XbeR, PIX, PDQ, …

Welke problemen heeft u opgelost of wilt u oplossen door inzet van IHE-profielen?

Door gebruik te maken van standaarden en de beschikbare IHE-profielen kunnen we met het Open Line eHealth platform de procesondersteuning en gegevensuitwisseling van het virtuele MDO verbeteren.

Ervaringsverhaal

Momenteel werken we onder andere mee aan het project Data Delen Midden Nederland waar we een regionaal MDO platform gaan opzetten en via XDS informatie uit een zestal ziekenhuizen beschikbaar maken in dit platform.

Contactinformatie:

https://www.openline.nl
Adres: Amerikalaan 90
6199 AE Maastricht Airport

Contactpersoon: Laurens Faessen (laurens.faessen@openline.nl / +31628608958)