IHE Jaarcongres – Ruimtevaart

IHE Jaarcongres – Ruimtevaart

4

november

De urgentie om oplossingen te vinden voor maatschappelijke uitdagingen was nooit eerder zo groot. Samen werken we aan technologieën om de uitdagingen in de zorg aan te pakken: daar hoort een (internationale) strategie van taal, techniek en leiderschap bij – zo kunnen we toekomstbestendig innoveren. Hoe staan we er voor? Waar liggen kansen? Dat en meer delen we tijdens het IHE Jaarcongres, het jaarlijkse moment om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Samen de diepte in met collega’s uit bedrijfsleven, zorginstellingen en overheid. Ben je er dit jaar (weer) bij?

Het thema op vrijdag 4 november 2022 is ‘Ruimtevaart’. Samen vormen we een ecosysteem van innovatie. Tijdens dit interactieve evenement geven we je inzicht in de nieuwste ontwikkelingen (EHDS) en we delen concepten, projecten en strategieën om interoperabiliteit te versnellen en bij te dragen aan de noodzakelijke verandering voor een betekenisvolle gezondheidszorg en maatschappij. Kom ook en verbreed jouw perspectief!

Bekijk hieronder alvast in het kort het programmaoverzicht. Er wordt nog volop aan het programma gewerkt en er volgt snel een uitgebreidere inkijk.

Programma inkijk IHE Jaarcongres 2022

De kosten voor deelname aan het IHE Jaarcongres bedragen voor bezoekers € 250,00. Graag zien wij je dit jaar in Congrescentrum De Reehorst in Ede.

4

november

Vul het onderstaande aanmeldformulier in

"*" geeft vereiste velden aan

Persoonsgegevens

Naam*

Organisatie

Niet van toepassing? Vul in: n.v.t.
Adres*
Bovengenoemde persoon / organisatie is IHE Deelnemer*
IHE Nederland deelnemer worden*
Toestemming congresfacturatie
Toestemming e-mailadres